Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 25 februarie 2009

Calm desavarsit in orasul Przemsyl, situat la 50 de kilometri de locul accidentului chimic din Lvov

ocuitorii orasului Przemsyl din Polonia au luat ca simpla informatie stirea despre accidentul chimic din Lvov, produs
la numai 50 de kilomteri distanta de zona in care stau. Miercuri dimineata, polonezii si-au vazut de viata
obisnuita, fara sa fie panicati ca s-ar putea sa se imbolnaveasca ori sa moara din cauza norului toxic de fosfor creat in urma deraierii unei garnituri de tren in Ucraina.

CITESTE O CORESPONDENTA SPECIALA DIN PRZEMSYL DE LA COLEGUL NOSTRU VASILE DALE, AFLAT IN LOCALITATEA POLONEZA.
Accidentul ecologic care s-a produs luni seara la Lvov (Lviv) in Ucraina, cand deraierea unui tren incarcat cu fosfor galben a dus la crearea unui nor toxic gigantic, nu a creat panica in orasul Przemsyl din Polonia, desi acesta se afla la numai 50 de kilometri de locul catastrofei.

Oamenii au aflat vestea prin intermediul presei, dar nu au considerat ca sunt motive sa isi ia masuri de precautie. Nici marti seara si nici miercuri dimineata, ei nu s-au ferit sa iasa din case, nu s-au grabit sa isi cumpere masti de protectie si nici nu s-au rugat ca in ultima zi de viata.

Orasul polonez, care numara aproximativ 60.000 de locuitori, era a treia zi dupa accident la fel de linistit ca in alte dati. Lumea si-a reluat treburile cotidiene de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Robert H. a declarat ca nu se teme pentru viata lui. Stia de accident de la TV, dar nu a considerat ca ar reprezenta un pericol. La fel a spus si Annete P., care a argumentat ca prognozele anuntate de meteorologii polonezi au indicat in mod clar ca norul toxic nu va trece peste Przemsyl sau alta localitate poloneza.

Oamenii nici macar nu au dat atentie mare evenimentului din Lvov. Un distribuitor de ziare a spus ca nu a avut vanzari mai mari decat de obicei si nici nu s-au scris pagini intregi despre accidentul chimic de la Lvov.

Indiferenta polonezilor a parut surprinzatoare, tinand cont
de isteria care s-a creat in Romania, aflata la circa 200 de kilometri de zona declarata contaminata de ucraineni. In Polonia nu s-au format nici celule de criza, nici nu s-au transmis mesaje alarmiste catre populatie, ci s-a spus doar ca tara nu este expusa norului toxic pentru ca vantul nu bate pe directie.

Autoritatatile poloneze au fost ceva mai agitate, dar nu pentru ca s-ar fi asteptat la incidente de mediu grave, ci din cauza modului defectuos de cooperare cu oficialii din Ucraina. Primarul din Przemsyl, Robert Choma, a spus ca este extrem de dezamagit de faptul ca autoritatile din Lvov nu l-au anuntat de incident.
”Sunt nervos si dezamagit. Pana acum am avut relatii foarte bune de colaborare cu orasul Lvov. Mi s-ar fi parut normal sa ni se comunice date
despre producerea accidentului, astfel incat in caz de necesitate sa putem aplica planul de interventie potrivit. Putea fi un dezastru. Nu aveam de unde sa stim, pentru ca nici la 24 de ore de la producerea accidentului nu am primit informatii oficiale”, a declarat primarul polonez.

Pentru Przemsyl, o posibila contaminare ar fi avut efecte economice impotante, pentru ca orasul se afla in plina campanie de promovare ca destinatie turistica. De altfel, iritarea edilului tocmai de aici a si pornit. Nici locuitorii nu au putut explica secretomania din Ucraina, acestia declarand ca orasul lor si Lvov au multe proiecte comune. Traficul intre cele doua zone este si el intens, dar se pare ca relatiile de buna vecinatate au functionat pana la un punct.

Niciun comentariu: