Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 25 februarie 2009

Procurorul Constantinescu „a jumulit” dosarul Curcă

Procurorul Gheorghe Constantinescu, cel care s-a remarcat în rândul opiniei publice doar pentru că l-a atacat pe fostul prim-procuror Emil Moţa, îşi arată de ceva vreme valoarea de anchetator. Omul este, mai degrabă, apărătorul celor care au încălcat legea şi a demonstrat-o de curând. Dosarul
în care Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a sesizat comiterea unor ilegalităţi privindu-l pe funcţionarul Dorin Curcă a fost soluţionat în favoarea celui reclamat. Procurorul Gheorghe Constantinescu ar fi avut ocazia să-şi demonstreze capacităţile de anchetator profesionist, acum după ce prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Emil Moţa, a fost revocat din funcţie. Unul care a contribuit la debarcarea prim-procurorului a fost Gheorghe Constantinescu, cel care se plângea că nu a putut să-şi facă meseria din cauza lui Moţa. Acum a demonstrat că nu poate mai mult. I s-a dat
în lucru un dosar extrem de important, unde un funcţionar al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj a fost depistat că în activitatea desfăşurată se folosea de poziţia pe care o avea, atrăgând fonduri în conturile firmei
soţiei sale. Mai exact, Dorin Curcă se ocupa cu protecţia muncii, controla agenţii economici şi le sugera că dacă încheie contracte cu firma soţiei sale, care întâmplător se ocupa cu instruirea personalului privind protecţia muncii, vor scăpa de amenzi. Nici contractele care arată clar conflictul de interese şi nici raportul corpului de control al prefectului de Gorj care preciza cu exactitate datele încheierii contractelor cu firma
soţiei lui Curcă nu l-au interesat pe procurorul Constantinescu. Şi aici se poate constata şi reaua-credinţă a procurorului Constantinescu. Dosarul a fost soluţionat din 17 mai 2007 cu neînceperea urmăririi penale, întrucât nu există fapta. Rezoluţia a fost cunoscută, până ieri, doar de Constantinescu şi de Curcă. Instituţia care a sesizat faptele, respectiv ITM Gorj, nu avea habar de soluţionarea dosarului. Contactat telefonic, inspectorul-şef al IIM Gorj, George Romanescu, a aflat de la presă ce ar fi trebuit, în mod normal, să ştie de la anchetatori: „Nu ne-a fost comunicată soluţia procurorului. Rămân surprins să aflu de la dumneavoastră că din 17 mai s-a soluţionat dosarul. Cred că la instituţie, cea care a sesizat faptele, ar fi trebuit să se comunice rezoluţia”, a declarat inspectorul-şef George Romanescu, care a spus că va analiza împreună cu juriştii actul emis de procuror pentru a-l ataca. De precizat că pe ordonanţa de neîncepere a procurorului se află menţiunea „spre comunicare”. La ITM de două luni nu a apărut nimic.
Procurorul-reclamagiu

Procurorul Gheorghe Constantinescu este unul dintre angajaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj care s-a simţit tot timpul frustrat în activitatea sa. De când Emil Moţa a ajuns prim-procuror al instituţiei, Constantinescu şi-a descoperit pasiunea de a trimite reclamaţii la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva colegului de serviciu. A încercat să-şi convingă colegii de breaslă să declare că se exercită presiuni asupra lor de către primul-procuror pentru adoptarea unor soluţii în dosare. A încercat să instige justiţiabilii să formuleze plângeri împotriva colegilor din Parchet.
Cu toate acestea, procurorul Constantinescu nu a fost luat niciodată în discuţia CSM sau să i se verifice activitatea. Singurii care au făcut-o au fost cei de la DNA, care, după o lună de la detaşarea lui Constantinescu la această instituţie, i-au spus că trebuie să-şi facă bagajele şi să plece înapoi la Târgu-Jiu. În activitatea sa de magistrat, Constantinescu nu şi-a prea găsit locul. De la Parchetul din Târgu-Cărbuneşti a plecat la Judecătorie, apoi s-a întors la Parchet, exprimându-şi la fiecare plecare sau revenire nemulţumirea faţă de unii colegi. Nimeni nu l-a băgat în seamă, până când a venit la Târgu-Jiu, unde şi-a găsit nişte aliaţi pe la CSM cu care a reuşit să atace.

Niciun comentariu: