Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 31 martie 2009

Cioroianu a pus punct aventurii de la Externe la solicitarea lui Tariceanu

Motivul oficial al demisiei lui Cioroianu este cazul Crulic. "O viata
de om este mai importanta decit mandatul meu", a declarat Cioroianu. Neoficial, el a fost sacrificat de dragul imaginii PNL.

Ministrul afacerilor externe a anuntat vineri ca isi prezinta demisia la sfarsitul zilei de lucru, ca urmare a cazului Crulic, romanul mort in urma grevei foamei intr-un penitenciar polonez. Cioroianu a precizat ca face un apel la autoritatile poloneze sa clarifice acest caz “nedemn de lumea civilizata”.

“Ancheta va lamuri cate mesaje a scris Crulic si cate au ajuns la consulatul roman. De la inceputul acestui caz, din luna octombrie, nici un mesaj nu a ajuns pe masa
ministrului”, a tinut sa precizeze Cioroianu. “Consulul Preda (consulul Romaniei la Varsovia, n.r.) a tratat cazul cu neseriozitate, dar pentru a nu da impresia ca el este un tap ispasitor in acest caz, am decis sa imi prezint demisia de onoare”, a precizat ministrul.

In tot acest caz exista un pret politic, a spus Cioroianu in conferinta de presa. “Nu vreau ca acest pret politic sa-l plateasca colegii mei liberali”, a spus el. Ministrul a tinut sa precizeze ca in ultima perioada a primit mesaje de solidaritate din partea colegilor din guvern, a colegilor de partid si a fostilor colegi din Parlamentul European.

“Tehnic, nu conteaza daca Crulic era un hot recidivist sau nevinovat, e vorba de viata unui om, iar viata unui om e mai importanta decat mandatul unui ministru”, a spus Cioroianu. Ministrul demisionar considera ca a luat o serie de masuri care, daca vor fi luate, vor fi spre binele ministerului si ca va lasa un “indreptar” viitorului ministru.

“Daca nu ar fi fost acest context de confruntare politica, am fi discutat acum despre viitor, nu despre trecut”, a spus Cioroianu, care considera ca activitatea ministerului a inregistrat multe succese, intre care organizarea summitului NATO. “Avem in minister oameni de care putem fi mandri”, a continuat el.

Cioroianu a incheiat conferinta de presa declarand ca se va intoarce “la familie, la catedra, la Senat, sper ca si in redactiile din care am lipsit ceva vreme. Ca istoric, stiu ca timpul le cerne pe toate si cei care s-au grabit sa ma judece vor vedea atunci adevarul”. “Nimic nu este mai important decit viata unui om”, a conchis Cioroianu.

Tariceanu i-a cerut demisia

Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu i-a acceptat lui Adrian Cioroianu, la scurt timp, demisia. Demisia lui Adrian Cioroianu a ajuns si la Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu luind nota de ea. In urmatoarele ore se asteapta emiterea decretului de aprobare a demisiei si publicarea acestuia in Monitorul Oficial al Romaniei. Surse din guvern au declarat pentru cotidianul.ro ca interimatul MAE ar putea fi asigurat de secretarul de stat Raduta Matache, fost sef al misiunii diplomatice romanesti de la Londra.

Raduta Matache este diplomat de cariera si este in gratiile lui Calin Popescu-Tariceanu, avind sustinerea PNL. Conform acelorasi surse, premierul ar fi fost cel care i-ar fi cerut ministrului de externe, in mod imperios, sa isi dea demisia, dupa ce i s-au prezentat analize politice si de imagine care aratau ca pastrarea acestuia ar fi erodat enorm imaginea PNL si a guvernului, dar mai ales ar fi condus la pierederea de procente electorale.

Protejat de o parte a conducerii PNL, dar nu de aripa reprezentata de Calin Popescu-Tariceanu, fostul ministru de externe, nu a mai avut aceasta sustinere in zilele din urma. Conform unor surse diplomatice, Adrian Cioroianu incepuse sa puna in pericol relatiile diplomatice ale Romaniei. Astfel, diplomati acreditati la Bucuresti au transmis pe diverse cai specifice ca au fost deranjati de fortarea iesirii alaturi de Adrian Cioroianu a ambasadorului Republicii Polone la Bucuresti, in cazul “Crulic”. In opinia acestora “un asemenea gest nu se face”, punind acceptul ambasadorului polonez de aparea alaturi de Cioroianu doar pe seama unei deschideri prea mari a diplomatului de la Varsovia.

Aceleasi surse diplomatice ne-au mai spus ca Adrian Cioroianu nici in ambasade sau in ministerele de externe, nu mai avea deschise cai de comunicare in afar celor strict protocolare, ceea ce in domeniu reprezinta o catastrofa.

Conform unor surse din Adiminstratia Prezidentiala, si Traian Basescu i-ar fi cerut premierului sa il convinga pe ministrul afacerilor externe ca e mai bine sa se retraga. Oricum, dupa cum ne-au explicat sursele diplomatice amintite mai sus, la ultimele reuniuni ale NATO si ale Uniunii Europene, nu a mai avut nimeni curajul sa-l lase singur, si lucru rar, au pus un director din MAE sa il insoteasca.



Ministrul “yes, yes, of course”

Inca de la inceputul mandatului sau de ministru, Ciroianu a devenit foarte vizibil in presa pentru gafele sale.
Pe 13 iunie 2007, la intrevederea de la Washington cu secretarul de Stat american, Condoleezza Rice, Cioroianu a fost acuzat ca nu a fost capabil sa spuna decit “Da, sigur” si “E corect”. El s-a aparat spunind ca nu era vorba despre o conferinta de presa.

Doua saptamini mai tirziu, pe 29 iunie, la Ohrid, seful diplomatiei romane a confundat Georgia cu Azerbaidjanul. In acest caz, explicatiile au lipsit.

In octombrie 2007, intr-un document
european a fost folosita sintagma "limba moldoveneasca", iar ministrul roman a semnat actul fara sa aiba nici o obiectie.

Gafa cea mai mare a lui Cioroianu s-a consumat insa pe 2 noiembrie 2007, la Antena 3, unde se discuta despre actiunile rasiste antiromanesti din Italia dupa scandalul Mailat. Cioroianu a declarat ca se gindeste ca ar trebui sa cumpere un teritoriu in desertul egiptean pentru a-i deporta pe infractorii romani: "Acesti oameni care comit astfel de fapte, acestia nu (trebuie) trimisi in regim de celula, cu televizor, ar trebui pusi la muncile cele mai dure si formate, probabil, batalioane din alea disciplinare...”.

Dupa aceste declaratii, noua ONG-uri l-au acuzat de nazism pe Cioroianu si i-au cerut demisia. Ulterior, Cioroianu a revenit si a declarat ca dorea sa dea un alt sens mesajului, si nu cel care s-a inteles de presa, spunind ca s-a referit de fapt la violatori si la pedofili, dupa parerea sa, de “cea mai jos speta”.

La mijlocul lui noiembrie, aflat in vizita in Italia, alaturi de premierul Tariceanu, la o intilnire cu comunitatea romana de acolo, Cioroianu s-a intretinut jovial cu Costica Argint, persoana cautata de Interpol. “Sa traiasca domnul Argint!”, a spus Cioroianu, dupa care l-a sarutat pe obraji. 27 noiembrie 2007, o alta gafa: aflat in vizita in Spania, Cioroianu a ignorat protocolul diplomatic si imediat dupa ce a fost prezentat regelui Spaniei, Juan Carlos, i s-a adresat intr-un limbaj ce ar putea fi apreciat drept colocvial, spunind “Good point, good, good point". Limbajul “lejer” l-a utilizat si la intilnirea din 22 ianuarie 2008 cu omologul sau sirb, Vuk Jeremici, pe care l-a apelat cu “Vuk, my friend”.

Aflat in vizita oficiala in Suedia (12 martie 2008), Cioroianu a fost acuzat ca a incalcat protocolul intrind cu intirziere la intilnirea cu oamenii de afaceri suedezi, dupa regele Suediei, Carl al XVI-lea Gustaf. Acesta a intrat in urma regelui si a deranjat audienta, strecurindu-se in fata scenei pe care se aflau oficialitatile. Cioroianu a replicat acuzindu-l pe purtatorul de cuvint al Presedintiei, Valeriu Turcan, de intoxicare a presei. Ulterior s-a anuntat ca ministrul de Externe nu figura printre invitati si ca nu era tinut de protocolul intilnirii.

Adrian Cioroianu, ministru de externe al Romaniei din 5 aprilie 2007, s-a nascut la Craiova, in 1967. Este absolvent al Facultatii de Istorie al Universitatii Bucuresti si doctorand al Universitatii Laval din Quebec, Canada. Este membru PNL din 2002, cand a preluat functia de consilier al presedintelui liberal de atunci, Theodor Stolojan.

In noiembrie 2004 a fost ales senator de Timis pe listele PNL. Din septembrie 2005 a devenit euroobservator in Parlamentul European, iar de la 1 ianuarie 2007 pina la preluarea mandatului de ministru, europarlamentar. Din 29 noiembrie 2006 a devenit vicepresedinte al grupului ALDE din Parlamentul European, unde a activat si ca membru al comisiei de politica externa. Adrian Cioroianu a lucrat ca redactor al revistei Dilema Veche incepind din 1998 si ca realizator de emisiuni culturale de televiziune. A semnat ca autor si coautor diverse carti de istorie a Romaniei.

Niciun comentariu: