Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Razboiul gazelor Putin-Timosenko

azprom ameninta in continuare Ucraina pentru neplata datoriei catre compania rusa

Premierul rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Iulia Timosenko (foto) au mimat reluarea negocierilor pentru evitarea unui nou "razboi al gazului", relatea­za Reuters. Cei doi au avut sambata o conversatie tele­fonica pe aceasta tema, dupa ce Gaz­prom a amenin­tat cu sistarea livrarii gazelor naturale catre Ucraina de la 1 ianuarie 2009. In schimb, Moscova a promis vasalilor ex-sovietici, Belarus si Republica Moldo­va, reduce­rea semnificativa a pretului gazelor. Gigantul rus a anuntat recent descoperirea unor noi zacaminte de hidro­carburi, capabile sa sustina proiectul South Stream, concurentul direct
al conduc­tei europene Nabucco.
Premierul Rusiei, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Iulia Timosenko, au discutat sambata, la telefon, chestiuni energetice, in contextul crizei restantelor la gaze, anunta surse oficiale citate de Reuters. Vladimir Putin si Iulia Timosenko, supra­numita "printesa gazelor", au discutat despre "cooperarea in domeniul energetic", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului rus, Dmitri Peskov. Surse oficiale de la Kremlin, citate de Interfax, au declarat ca aceasta convorbire a avut loc la initiativa premierului ucrainean. Exista o probabilitate de 50% ca Rusia sa sisteze livra­rile de gaz spre Ucraina, de la 1 ianuarie 2009, daca autoritatile de la Kiev nu isi achita datoria fata de gigantul Gazprom, a avertizat, tot sambata, purtatorul de cuvant al produca­torului de gaze. Gazprom cere societatii ucrainene Naftogaz sa ramburseze datoria care se ridica la peste doua miliarde de dolari
pentru gazul livrat in toamna anului 2008. Compania rusa insista asupra acestei plati si ameninta sa nu mai livreze gaz Ucrainei de la 1 ianuarie. Pretul pe care Belarus, stat subordonat Kremli­nului, il va plati in 2009 pentru gazul rusesc va fi mult mai mic decat se specificase initial in contract, urmand ca si preturile pentru Republica Moldova sa scada. Conform mass-media, intelegerea este legata de posibila recunoastere de catre Minsk a independentei regiunilor secesioniste georgiene Osetia de Sud si Abhazia.
UE avertizeaza
"Gazprom face tot posibilul sa evite orice perturbare a livra­rilor sale de gaz catre Europa. Totusi, daca evenimentele evo­lueaza potrivit unui scenariu nefavorabil, problema tranzitului ucrainean va fi comuna Rusiei si Europei", a declarat presedintele Gazprom, Aleksei Miller. "Con­sideram ca este de datoria noas­tra sa avertizam Europa ca nu putem fi siguri ca obligatiile de tranzit vor fi respectate, tinand cont
ca Naftogaz isi incal­ca sistematic obligatiile con­tractuale", mai adauga acesta. In ianuarie 2006, Gazprom a acuzat Ucraina ca sustrage cantitati mari din gazul destinat pietei UE, oficiali ai companiei subliniind ca autoritatile de la Kiev pot recurge la aceeasi tactica. Reamintim ca pe teritoriul Ucrainei tranziteaza 80% din gazul rus livrat si consumat de statele europene.
Rezervele de hidrocarburi ale Gazprom au crescut intr-un ritm record in acest an, cu 10%, dupa ce guvernul de la Moscova a acordat grupului zece noi depozite gazeifere, iar divizia de petrol si-a majorat, de ase­menea, stocurile de titei. Gazprom detine cele mai mari rezerve de gaze
naturale la nivel global, produce anual peste 550 de miliarde metri cubi de gaze, din care exporta peste 150 miliarde de metri cubi, acoperind un sfert din consumul Europei. Grupul a obtinut, in acest an, licente de exploatare pentru mai multe zacaminte gazeifere strategice, in cadrul unui program
al statului rus de a acorda astfel de autorizatii numai companiilor de stat, care restrictioneaza acti­vitatea com­paniilor cu capital strain.

Niciun comentariu: