Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Braşov: 4.000 de copii au creat un lanţ uman în Piaţa Sfatului din Braşov

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Direcţia Regională de Poştă Braşov şi "Asociaţa Viva la Musica", au încercat să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai lung lanţ uman din lume, format doar din copii.

Organizatorii spun că acesta este al doilea record mondial reuşit de copiii braşoveni, după cel din decembrie 2008, când au trimis în Laponia cea mai lungă scrisoare către Moş Crăciun.

Peste 4.000 de copii de gimnaziu şi liceu s-au adunat în Piaţa Sfatului din Braşov, copiii fiind elevi la toate şcolile şi liceele braşovene, sperând să intre în Cartea Recordurilor."Noi am dat 4.000 de tricouri, dar au fost mai mulţi copii. Toată activitatea a fost filmată şi din Piaţa Sfatului şi din elicopter şi toate filmările vor ajunge la Cartea Recordurilor. Pe baza materialelor trimise de noi, vor decide în următoarele zile dacă este un record", a spus Gabriela Botici, reprezentant al Direcţiei Regionale de Poştă Braşov.

Din informaţiile pe care le au organizatorii, acţiunea ar trebui oricum să intre în Cartea Recordurilor, deoarece nicăieri în lume nu a mai fost format un lanţ uman alcătuit exclusiv din copii. Formarea lanţului a pornit din jurul fântânii arteziene din Piaţa Sfatului, copiii scriind cu litere uriaşe "Discover Romania", lanţul coborând apoi pe străzile Republicii, Michael Weiss, au înconjurat Biserica Neagră, lanţul repetându-se de câteva ori pe acelaşi traseu, pe mai multe rânduri.

"Vrem să avem cel mai lung lanţ, dar cu cei mai mulţi copiii şi nu pe lungime. Am vrut ca elevii să fie în siguranţă, iar suprafaţa pe care s-a desfăşurat acţiunea a fost una destul de mică. Vrem ca mediatizând acest eveniment, copiii din toată lumea să afle despre noi, despre Braşov şi săvină să descopere oraşul nostru", a mai spus Gabriela Botici.

Toţi copiii participanţi au spus că speră ca acţiunea lor să intre în Cartea Recordurilor, pentru a fi cunoscuţi în lumea întreagă. Dacă recordul va fi omologat, toţi participanţii vor apărea într-un filmuleţ care va fi postat pe Youtube.
Braşov: 4.000 de copii au creat un lanţ uman în Piaţa Sfatului din Braşov

Niciun comentariu: