Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Iasi: Peste 50.000 de lei in plus in declaratia de avere a lui Nichita

Primarul si-a depus declaratia de avere. In plus
, fata de anul trecut, edilul are si o masina nou-nouta. In schimb, a vindut alte doua autoturisme si intentioneaza sa vinda un teren la munte.

Primarul Gheorghe Nichita a completat o noua declaratie de avere. El mentioneaza doua mari diferente fata de averea declarata in 2008. Cea mai importanta vizeaza venitul edilului.

Astfel, conform declaratiei postate pe site-ul Primariei, Nichita a incasat anul trecut o suma totala de 121.491 lei. Aproape jumatate din aceasta suma reprezinta sporul de vechime acordat anul trecut pentru toata perioada cit Nichita a ocupat functia de primar.

"Anul trecut am cistigat in instanta sporul de vechime. Am trecut suma in declaratia de avere. O alta modificare este ca sotia a vindut masina si a cumparat una noua. Alte modificari nu sint", a precizat primarul Nichita.

Astfel, in declaratie se mentioneaza vinzarea a doua autoturisme
, ambele catre aceeasi persoana, Adriana Andriuca. O masina Daewoo Matiz a fost vinduta cu 5.000 euro in octombrie 2008, iar un Opel Corsa, cu 6.900 euro in mai 2009. In schimb, in declaratie apare o masina nou-nouta Toyota Auris.

Averea familiei Nichita este completata cu 2,27 hectare de teren agricol in comuna Cudalbi, judetul Galati, 470 mp in Iasi pe strada Petre Andrei, 600 mp in comuna Voronet, judetul Suceava si 1.666 mp in satul Pietrarie. "Cred ca voi vinde terenul de la Voronet. Am fost de curind pe acolo si am vazut ca s-a construit linga terenul meu. Acum eu nu mai pot sa construiesc, si cred ca voi vinde", a adaugat Nichita.

Edilul mai are in declaratia de avere o garsoniera de 37 mp situata pe strada Luca Arbore, un apartament
de 76 mp pe strada Macazului si o casa
de 347 mp pe strada Petre Andrei. Nichita a mentionat in declaratia de avere si bijuterii in valoare de 7.500 lei, tablouri de 8.000 euro. Edilul are din 2008 si un Fond Social de economisire in valoare de 14.500 lei la Moldova Credit
Iasi si din acest an un cont curent la BRD in valoare de aproape 43.000 lei. In continuare, Nichita sustine ca are de primit 69.000 de dolari pentru cesionarea actiunilor avute pina la a ajunge in Primarie la firmele Nedo si Nedo Junior.

La capitolul venituri, familia Nichita a mai trecut 30.000 lei salariul sotiei, aproape 7.000 lei chirie pentru garsoniera, 2.300 lei dobinda de la Cooperativa de Credit Moldova si 5.000 lei pentru practica pedagogica a sotiei.

Niciun comentariu: