Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

In banci ca-n branza

eri dimineata, la orele 08.52, la o sucursala a Bancii Carpatica din centrul municipiului Constanta a avut loc un nou jaf armat, in urma caruia infractorii au reusit sa dispara cu suma de 69.682 de lei. In momentul respectiv, banca era deschisa de aproape o ora si in interior se afla, pe langa personal si paznic, un client. In fiecare luna, de la inceputul acestui an, au avut loc jafuri la mai multe case de schimb valutar, precum si la doua filiale de banci. Cea mai grava situatie s-a inregistrat in ianuarie, la Brasov, cand doua persoane au fost ucise. In majoritatea cazurilor, agresorii sunt liberi. Fostul sef al Politiei Bucurestene, Marian Tutilescu, spune ca nu este exclus ca jafuri similare sa aiba loc si in Bucuresti
.
Doi indivizi mascati au patruns, ieri, in sediul bancii aflat la circa 20 de metri de Casa de Cultura, iar unul dintre ei, inarmat cu un pistol, l-a imobilizat pe paznic, in timp ce al doilea, care avea in mana un baston si o geanta, s-a indreptat spre casiera, cerandu-i sa-i dea banii din casa. Femeia suferise insa un soc, astfel ca nu a putut schita niciun gest. Atacatorul a sarit pe tejghea si a pus intr-o geanta toti banii pe care i-a gasit, dupa care cei doi au fugit. Toata operatiunea a durat doar 32 de secunde. Sucursala Bancii Carpatica jefuita ieri a fost controlata de politie la sfarsitul lunii februarie, cand s-a constatat ca nu exista nereguli privitoare la asigurarea securitatii acestei unitati. Ea avea in incinta un paznic, fiind monitorizata de firma NEI Guard. Agentii acesteia, alertati imediat dupa fuga infractorilor, au fost prezenti la locul jafului in mai putin de doua minute. Cercetarile demarate imediat, inclusiv cu ajutorul unui caine politist, au dus
la concluzia ca atacatorii s-au deplasat pe jos circa patru sute de metri, pana in spatele blocului in care se afla sediul bancii, de unde au plecat cu o masina. Acest amanunt ii face pe anchetatori sa ia in calcul si varianta existentei unui complice al celor doi infractori, care i-ar fi putut astepta in masina. Imaginile video inregistrate de camerele de supraveghere aflate in sucursala bancii au fost vizionate de anchetatori, care au stabilit un cerc de suspecti, totodata insta­landu-se filtre de politie la iesirile din Constanta catre Man­galia, Bucuresti si Tulcea. An­chetatorii cred ca cei doi atacatori fie au actionat la "pont", fie si-au pregatit foarte bine atacul, dupa o indelungata filare a unitatii bancare
. Investigatiile sunt coordonate de doi specialisti ai Directiei Investigatii Criminale din cadrul Politiei Romane. Fostul sef al Politiei Capitalei, Marian Tutilescu, a declarat, tot ieri, ca in ultimii 50 de ani nu s-au inregistrat jafuri armate la vreo banca din Bucuresti, dar ca acest lucru nu este exclus in perioada urmatoare, deoarece pe fondul crizei economice a crescut numarul infractiunilor.

Se poate orice la Constanta

Zona Constantei nu este insa straina de evenimente similare. La 20 decembrie 2008, dimineata, casiera unei case de schimb valutar din Mangalia a fost ata­cata, in timp ce se afla la serviciu, de doi barbati mascati, care au sustras din seiful casei de schimb aproximativ 45.000 de lei. Ei purtau cagule. Au atacat-o pe salariata si au amenintat-o cu un pistol. Numai doua zile mai tarziu, la 22 decembrie, o casa de amanet situata pe Bulevardul Tomis, din Constanta, a fost jefuita, tot in cursul diminetii, de persoane neidenti­ficate. Hotii au spart geamul cu o piatra, in jurul orelor 07.00, au patruns in magazin si au furat mai multe bijuterii din aur si argint. Cu toate ca sistemul de alarma al firmei s-a declansat, ei au disparut inainte ca agentii de paza sa ajunga la fata locului. La 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita, fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro. Infractorii, care purtau pe cap glugi si aveau fetele acoperite cu fulare, au spart usa de acces catre casiera si au lovit-o pe aceasta in cap cu o sabie artizanala, fara tais. Ei au luat din casa de bani, care era deschisa, aproximativ 10.000 de euro, iar apoi au fugit. In fine, la 12 februarie 2009, angajata unei case de schimb valutar din comuna constanteana Mihail Kogalniceanu a fost atacata de doua persoane necunoscute, care i-au furat geanta cu bunuri personale, crezand ca aceasta transporta in ea incasarile de peste zi. Cei doi barbati au atacat-o dupa ce femeia a inchis agentia si se indrepta spre casa. Ei au lovit-o peste fata si i-au smuls de pe umar poseta, dar s-au ales doar cu suma de 14 lei, singurii bani ai victimei.

Luna si jaful

In fiecare luna, de la inceputul acestui an, au avut loc jafuri la mai multe casei de schimb valutar, precum si la doua filiale de banci. La data de 19 ianuarie, o casa de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia a fost sparta de persoane necunoscute care au furat seiful cu aproximativ 20.000 de euro. Hotii au acoperit cu spuma poliuretanica instalatia sistemului de alarma, au deconectat cablurile instalatiei, iar apoi au intrat in interiorul
case de schimb valutar, de unde au plecat cu seiful in care se aflau aproape 20.000 de euro in lei si valuta.
La 29 ianuarie, s-a inregistrat un atac armat la o casa de schimb valutar din Brasov, in urma caruia au murit doua persoane, politistii brasoveni considerand ca acesta este "cel mai complex eveniment din cazuistica ultimilor 20 de ani". Un barbat care a sarit in ajutorul angajatilor casei de schimb valutar impuscati in fata unitatii a murit in atac, unul dintre angajatii unitatii a murit ulterior, iar celalalt a fost ranit grav, ramanand fara un ochi. In acest caz, a fost retinut moldoveanul Serghei Gorbunov, "inlocuit" apoi cu conationalul sau, Serghei Gribenco. 13 februarie: o filiala a Bancii Transilvania din cartierul Manastur, din Cluj-Napoca, a fost jefuita, iar hotii au furat echivalentul in lei a aproape 70.000 de euro. Doua persoane inarmate care purtau cagule au intrat in banca, l-au lovit pe paznic cu un pistol, iar pe o casierita cu pumnii si picioarele. Banii au fost furati din casierie, anchetatorii constatand ca nu s-a tras niciun foc de arma. In 4 martie, un barbat a spart o casa de schimb valutar din Cluj-Napoca, prejudiciul reclamat de patronul unitatii fiind de 196.000 de lei. In acest caz, a fost arestat un suspect, Mihai Petrescu, care cu cateva luni inainte iesise din inchisoare. La inceputul lunii aprilie, o casa de schimb valutar din centrul orasului Baia Mare a fost sparta, hotii furand intregul seif, inainte de a distruge aparatura de supraveghere aflata in incinta obiectivului. 2 mai - o alta ca­sa de schimb valutar a fost jefuita, in centrul municipiului Galati, de doi indivizi inarmati, care au amenintat-o pe casiera cu pistolul, dupa care au furat in jur de 15.000 de lei noi si au disparut, fara sa raneasca pe cineva.
Care paza?
Doar 10% dintre unitatile bancare au paza umana, spun reprezentantii politiei. "In ultimele patru luni au fost verificate la nivel national 5958 de institutii de credit. Dintre acestea doar 577 sunt asigurate cu paza umana permanenta, reprezentand circa 10% din totalul obiectivelor eva­luate'', a precizat Liviu Malureanu, seful Biroului de Presa al IGP. De asemenea, 35% din unitatile controlate nu aveau agenti de securitate, iar 8% nu erau dotate nici macar cu un sistem video de supraveghere. Potrivit Politiei, multe unitati bancare nu respecta regulile obligatorii impuse de lege pentru asigurarea pazei. Numai in ultimele patru luni au fost aplicate 435 de amenzi contraventionale unitatilor bancare care nu s-au conformat legii. Totodata, Politia Romana anunta in 15 mai ca aproape 80% dintre casele de schimb valutar din tara si punctele de lucru ale acestora efectueaza transportul de valori fara a avea planul de paza avizat de politie. Majoritatea lor au sisteme de alarmare defecte, supraveghere video defectuasa si nu au paznici, fiind preferata monitorizarea prin dispecerate.
Hoti neexperimentati
Din surse neoficiale, reiese ca autorii jafului de ieri, de la Constanta, sunt doi barbati tineri si oarecum lipsiti de experienta in domeniu. Ei au lasat la locul faptei destul de multe urme si indicii, de asemenea comitand si ceea ce se poate numi "greseli in modul de operare".
Fuga pe fereastra
In timpul incidentului, o lucratoare a bancii a reusit sa fuga printr-o fereastra deschisa din spatele unitatii si s-a dus la Casa de Cultura, unde a cerut sa se
apeleze numarul 112, deoarece banca de alaturi este jefuita.

Niciun comentariu: